Wij bieden evidence based behandelingen en oudertrainingen, en zo nodig psychodiagnostisch onderzoek, voor kinderen en jongeren van 0 t/m 18 jaar en jongvolwassenen t/m 25 jaar. Er moet reeds sprake zijn van een DSM-V-R diagnose, of het vermoeden hiervan, zodat wij dat kunnen vaststellen. Daarnaast bieden wij Mindfulness Based Cognitive Therapy groepsbehandeling voor volwassenen van alle leeftijden. Dit kan een aanvulling zijn op een lopende behandeling of hierop volgen. Er moet sprake zijn van een (vermoeden van) DSM diagnose.

Voor wachttijden klik hier.

Wetenschappelijk onderzoek is onderdeel van elke behandeling. U wordt gevraagd hieraan mee te werken. Daarom is het belangrijk dat u positief staat ten aanzien van de academische doelstellingen van ons centrum. In de praktijk betekent dit dat we u op verschillende momenten gedurende de behandeling vragen om een vragenlijst in te vullen of een computertaakje te maken.

Voor wie niet?

Aangezien wij alleen binnen kantooruren en alleen poliklinisch werken, kunnen wij geen hulp bieden aan kinderen en gezinnen die om welke reden dan ook in een crisis verkeren, zoals bij suïcidaliteit, verslaving, ernstige agressie, en ernstige eetstoornissen.