Medewerkers

drs. Sacha Lucassen

Sacha Lucassen

drs. Sacha Lucassen (ontwikkelingspsycholoog / gezondheidszorgpsycholoog / groepspsychotherapeut / gedragstherapeut / EMDR practitioner / VGCT supervisor): is zorgcoördinator.

Lees meer...

Saskia Wessels

Saskia Wessels

Saskia Wessels (zorgadministrator): voltooide de opleiding Management aan de Schoevers Hogeschool, studeerde aan de Gerrit Rietveld academie en volgde de HBO-opleiding tot verpleegkundige.

Lees meer...

drs. Joke Hellemans

Joke Hellemans

drs. Joke Hellemans (klinisch psycholoog / psychotherapeut): is gecertificeerd mindfulness-trainer, opgeleid aan Center for Mindfulness van de University of Massachusetts Medical School (USA), opgericht door Jon Kabat-Zinn.

Lees meer...

drs. Nanda Wittebrood

Nanda Wittebrood

drs. Nanda Wittebrood (jeugdarts / arts psychiatrie): studeerde medicijnen en heeft na haar specialisatie als jeugdarts vele jaren in de algemene psychiatrie en in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt.

Lees meer...

dr. Eva Potharst

Eva Potharst

dr. Eva Potharst (kinder- en jeugdpsycholoog / gezondheidszorgspycholoog): studeerde cum laude af als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Lees meer...

Nikée Hogenboom, MSc.

Nikée Hogenboom

Nikée Hogenboom, MSc. (psycholoog / in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog): studeerde cum laude af als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Julia Biesters, MSc.

Julia Biesters

Julia Biesters, MSc. (gezondheidszorgpsycholoog): studeerde cum laude af aan de master Orthopedagogiek en de Research Master aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Sanne van Berge, MSc.

Sanne van Berge

Sanne van Berge, MSc. (orthopedagoog / in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog): studeerde af als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Jeanine Baartmans, MSc.

Jeanine Baartmans, MSc. (orthopedagoog/psycholoog/promovenda): studeerde af als orthopedagoog, ontwikkelingspsycholoog en aan de research master Child Development and Education aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Deborah Ng, MSc.

Deborah Ng, MSc. (junior zorgadministrator): is drie dagen per week werkzaam als junior zorgadministrator bij UvA minds

Lees meer...

Irene Koster, MSc.

Irene Koster

Irene Koster, MSc. (psycholoog / cognitief gedragstherapeut VGCt in opleiding / docent & coördinator): is met genoegen afgestudeerd in de klinische ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

dr. Esther de Bruin

Esther de Bruin

Esther de Bruin (gezondheidszorgpsycholoog / universitair hoofddocent): studeerde cum laude af in de Klinische Psychobiologie en Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Renée Meppelink, MSc.

Renée Meppelink

Renée Meppelink, MSc. (orthopedagoog / promovenda): rondde haar studie orthopedagogiek en de research master cum laude af aan de universiteit van Amsterdam in 2013.

Lees meer...

Irena Veringa, MSc.

Irena Veringa

Irena Veringa, MSc. (verloskundige / promovendus): is internationaal opgeleid tot Mindfulness-Based Childbirth and Parenting (MBCP) trainer.

Lees meer...