Medewerkers

dr. Esther de Bruin

Esther de Bruin

Esther de Bruin (directeur / gezondheidszorgpsycholoog / universitair hoofddocent): studeerde cum laude af in de Klinische Psychobiologie en Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

drs. Dorreke Peijnenburg

Dorreke Peijnenburg

drs. Dorreke Peijnenburg (teamleider, gezondheidszorgpsycholoog): behaalde haar master Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht.

Lees meer...

Saskia Wessels

Saskia Wessels

Saskia Wessels (zorgadministrator): voltooide de opleiding Management aan de Schoevers Hogeschool, studeerde aan de Gerrit Rietveld academie en volgde de HBO-opleiding tot verpleegkundige.

Lees meer...

Marta Jakschik

Marta Jakschik (administratief medewerker): is twee dagen per week werkzaam als administratief medewerker bij UvA minds

Lees meer...

Sasja Slewe

Sasja Slewe (administratief medewerker): is drie dagen per week werkzaam als administratief medewerker bij UvA minds

Lees meer...

drs. Sacha Lucassen

Sacha Lucassen

drs. Sacha Lucassen (ontwikkelingspsycholoog / gezondheidszorgpsycholoog / groepspsychotherapeut / gedragstherapeut / EMDR practitioner / VGCT supervisor): is zorgcoördinator.

Lees meer...

drs. Joke Hellemans

Joke Hellemans

drs. Joke Hellemans (klinisch psycholoog / psychotherapeut): is gecertificeerd mindfulness-trainer, opgeleid aan Center for Mindfulness van de University of Massachusetts Medical School (USA), opgericht door Jon Kabat-Zinn.

Lees meer...

drs. Nanda Wittebrood

Nanda Wittebrood

drs. Nanda Wittebrood (jeugdarts / arts psychiatrie): studeerde medicijnen en heeft na haar specialisatie als jeugdarts vele jaren in de algemene psychiatrie en in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt.

Lees meer...

dr. Eva Potharst

Eva Potharst

dr. Eva Potharst (kinder- en jeugdpsycholoog / gezondheidszorgspycholoog): studeerde cum laude af als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Lees meer...

Julia Biesters, MSc.

Julia Biesters

Julia Biesters, MSc. (gezondheidszorgpsycholoog): studeerde cum laude af aan de master Orthopedagogiek en de Research Master aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Sanne van Berge, MSc.

Sanne van Berge

Sanne van Berge, MSc. (orthopedagoog / in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog): studeerde af als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Jeanine Baartmans, MSc.

Jeanine Baartmans, MSc. (orthopedagoog/psycholoog/promovenda): studeerde af als orthopedagoog, ontwikkelingspsycholoog en aan de research master Child Development and Education aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...