Medewerkers

drs. Sacha Lucassen

Sacha Lucassen

drs. Sacha Lucassen (ontwikkelingspsycholoog / gezondheidszorgpsycholoog / groepspsychotherapeut / gedragstherapeut / EMDR practitioner / VGCT supervisor): is team- en zorgcoördinator.

Lees meer...

Saskia Wessels

Saskia Wessels

Saskia Wessels (zorgadministrator): voltooide de opleiding Management aan de Schoevers Hogeschool, studeerde aan de Gerrit Rietveld academie en volgde de HBO-opleiding tot verpleegkundige.

Lees meer...

drs. Joke Hellemans

Joke Hellemans

drs. Joke Hellemans (klinisch psycholoog / psychotherapeut): is gecertificeerd mindfulness-trainer, opgeleid aan Center for Mindfulness van de University of Massachusetts Medical School (USA), opgericht door Jon Kabat-Zinn.

Lees meer...

drs. Nanda Wittebrood

Nanda Wittebrood

drs. Nanda Wittebrood (jeugdarts / arts psychiatrie): studeerde medicijnen en heeft na haar specialisatie als jeugdarts vele jaren in de algemene psychiatrie en in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt.

Lees meer...

dr. Eva Potharst

Eva Potharst

dr. Eva Potharst (kinder- en jeugdpsycholoog / gezondheidszorgspycholoog): studeerde cum laude af als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Lees meer...

Nikée Hogenboom, MSc.

Nikée Hogenboom

Nikée Hogenboom, MSc. (psycholoog / in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog): studeerde cum laude af als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Julia Biesters, MSc.

Julia Biesters

Julia Biesters, MSc. (gezondheidszorgpsycholoog): studeerde cum laude af aan de master Orthopedagogiek en de Research Master aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Deborah Ng, MSc.

Deborah Ng, MSc. (junior zorgadministrator): is drie dagen per week werkzaam als junior zorgadministrator bij UvA minds

Lees meer...

Irene Koster, MSc.

Irene Koster

Irene Koster, MSc. (psycholoog / cognitief gedragstherapeut VGCt in opleiding / docent & coördinator): is met genoegen afgestudeerd in de klinische ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

dr. Esther de Bruin

Esther de Bruin

Esther de Bruin (gezondheidszorgpsycholoog / universitair hoofddocent): studeerde cum laude af in de Klinische Psychobiologie en Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer...

Renée Meppelink, MSc.

Renée Meppelink

Renée Meppelink, MSc. (orthopedagoog / promovenda): rondde haar studie orthopedagogiek en de research master cum laude af aan de universiteit van Amsterdam in 2013.

Lees meer...

Irena Veringa, MSc.

Irena Veringa

Irena Veringa, MSc. (verloskundige / promovendus): is internationaal opgeleid tot Mindfulness-Based Childbirth and Parenting (MBCP) trainer.

Lees meer...