Studenten en medewerkers van de opleiding Pedagogiek, Onderwijskunde en Lerarenopleiding (POWL) van de faculteit Sociale en Maatschappij wetenschappen (FMG), kunnen gebruik maken van de testotheek van UvA minds. Zij kunnen hier testmateriaal inzien en testformulieren aanschaffen. Het testmateriaal wordt niet uitgeleend.

We hebben inloopuur op dinsdag van 13.00 tot 14.00 en op donderdag van 11.00 tot 12.00.
Er kan tevens een afspraak worden gemaakt voor het inzien en aanschaffen van testmateriaal op een andere dag. Neem hiervoor contact op met Jeanine Baartmans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In verband met copyright is het niet mogelijk testformulieren of handleidingen te kopiëren. Testformulieren kunnen wel aangeschaft worden. De prijzen staan vermeld in de catalogus. Het testmateriaal wordt niet uitgeleend.

Het is niet mogelijk om bij ons te pinnen!

LET OP: de testotheek bevindt zich in een behandelcentrum en is tevens een werkplek. Zorg daarom dat je stil werkt en de privacy in acht neemt.

Voor het beschikbare testmateriaal zie:
catalogus

Medewerkers en studenten kunnen zich met vragen ook wenden tot Jeanine Baartmans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).